Visar N. Bytyqi B.I.

Emri i biznesit Visar N. Bytyqi B.I.
Emri tregtar D.P.Z. " Deni "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810208357
Numri i biznesit 71235793
Numri fiskal 601569504
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 21/01/2016
Komuna Gjakovë
Adresa Gjakovë, , Yll Morina
Telefoni 044/ 277 624
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Bytyqi Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Bytyqi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9529 Riparimi i artikujve personal dhe shtëpiakë p.k.t. Primarë