Fejsal Milaimi B.I.

Emri i biznesit Fejsal Milaimi B.I.
Emri tregtar D.P.Z. " FM-COMPUTERS "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810290479
Numri i biznesit 70251268
Numri fiskal 600186622
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 04/04/2005
Komuna Prizren
Adresa Prizren, Xh.Hana XX, XX
Telefoni 044/389-057
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fejsal Milaimi Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fejsal Milaimi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9529 Riparimi i artikujve personal dhe shtëpiakë p.k.t. Primarë
6209 Teknologjia tjetër informative dhe aktivitetet shërbyese kompjuterike Sekondarë