Jusuf D. Demiri B.I.

Emri i biznesit Jusuf D. Demiri B.I.
Emri tregtar AUTO TRANSPORTUES JUSUF DEMIRI
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811206607
Numri i biznesit 70941295
Numri fiskal 600946646
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 27/03/2013
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan, Shaban dhe Sami Ukshini n.r. 36
Telefoni 044 207 924
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Jusuf Demiri Agj.regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Jusuf Demiri %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4941 Transporti rrugor i mallrave Primarë