Egzon Sk. Gashi B.I.

Emri i biznesit Egzon Sk. Gashi B.I.
Emri tregtar N.T.P. " Ekstra Shoes "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810208315
Numri i biznesit 71234822
Numri fiskal 601570402
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 19/01/2016
Komuna Ferizaj
Adresa Ferizaj, R.Bislimi
Telefoni 044/271 969
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Gashi Agjent i Regjistraur

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Gashi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4642 Tregtia me shumicë e veshjeve dhe këpucëve Primarë