Muhamed Sadriu B.I.

Emri i biznesit Muhamed Sadriu B.I.
Emri tregtar N.N.SH. " ML&DCM "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811200021
Numri i biznesit 70766655
Numri fiskal 600693916
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 19/07/2011
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan, Urim Mehmeti 142
Telefoni 044-173 603
E-mail muhamedsadriu@yahoo.com
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Muhamed Sadriu Agje.i regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Muhamed Sadriu %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
7112 Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Primarë
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Sekondarë
4391 Punimet e kulmit (çatisë) Tjera
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tjera