Xhemail Xhelili B.I.

Emri i biznesit Xhemail Xhelili B.I.
Emri tregtar D.P.Z. Auto Servis " Xhema "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811195587
Numri i biznesit 70678233
Numri fiskal 600501375
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 05/07/2010
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan, Fatmir Ibishi 8/17
Telefoni 044-279-828
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Xhemail Xhelili Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Xhemail Xhelili %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë