D.T.SH. Autoservis " BESI "
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70780526
Nr Fiskal 600752308
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 2
Data e konstituimit 2011.09.22
Data e Aplikimit 2011.09.22
Komuna Pejë
Adresa
Telefoni 045-811-878
E-mail
Kapitali
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Besnik Gashi Agjent i regjistruar
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Besnik Gashi %
Aktivitet/et
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Sekondarë
7711 Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) i veturave dhe automjeteve të lehta motorike Tjera