Valbone Imeri B.I.

Emri i biznesit Valbone Imeri B.I.
Emri tregtar D.P.T. " Lindi "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810208092
Numri i biznesit 71231887
Numri fiskal 601563910
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 11/01/2016
Komuna Klinë
Adresa Klinë, , N.Terezë
Telefoni 044 432 984
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 07/05/2021
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valbone Imeri Agjente e autorizuar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valbone Imeri 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë