AUTO GAGI SH.P.K.

Emri i biznesit AUTO GAGI SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810112467
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 12/04/2018
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan, Rruga Çarkore
Telefoni 045 434 020
E-mail ///
Kapitali 20,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fazli Isufi Drejtor menaxhues Përfaqesues i autorizuar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fazli Isufi 20,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4511 Tregtia e veturave dhe automjeteve me fuqi motorike të vogël Primarë
4519 Tregtia e automjeteve të tjera Sekondarë
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tjera
4531 Tregtia me shumicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tjera
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Tjera