BEL MEDIC INTERNATIONAL D.O.O.

Emri i biznesit BEL MEDIC INTERNATIONAL D.O.O.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810028581
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 4
Data e regjistrimit 16/05/2017
Komuna Graçanicë
Adresa Graçanicë, Cara Lazara BB
Telefoni 049785-110
E-mail ///
Kapitali 10,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Ljiljana Smilic Direktor - Registrovani Agent

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Dragan Vukašinovic 2,500.00€ 25.00%
Mirela Dimitrijevic 1,000.00€ 10.00%
Milan Kneževic 2,500.00€ 25.00%
Armend Agani 3,000.00€ 30.00%
Ljiljana Smilic 1,000.00€ 10.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
8621 Aktivitetet e mjekësisë së praktikës së përgjithshme Primarë
8622 Aktivitetet e mjekësisë së specializuar Sekondarë
8623 Aktivitetet e dentistëve Tjera
8690 Aktivitetet e tjera të shëndetit të njeriut Tjera
8710 Aktivitetet e përkujdesjes infermerike në shtëpi Tjera
9609 Aktivitetet e tjera p.k.t. Tjera
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera
4773 Tregtia me pakice e artikujve farmaceutikë në dyqane të specializuara (Barnatore) Tjera
4939 Transporti tjetër rrugor i pasagjerëve p.k.t. Tjera
5110 Transporti ajror i pasagjerëve Tjera
5221 Aktivitetet shërbyese të rastit për transportin tokësor Tjera
5590 Akomodime të tjera Tjera
5629 Aktivitetet e tjera shërbyese të ushqimit Tjera
5630 Aktivitetet shërbyese të pijeve Tjera
5814 Publikimi i revistave dhe periodikëve Tjera
8412 Rregullimi i aktiviteteve të subjekteve, që ofrojnë shërbime shëndetësore, shërbime arsimore dhe kulturore, si dhe shërbime të tjera sociale, përjashtuar sigurimin social Tjera
8610 Aktivitetet e spitaleve Tjera