FHK SH.P.K.

Emri i biznesit FHK SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810083288
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 09/01/2018
Komuna Malishevë
Adresa Bajë, .
Telefoni 044/702-257
E-mail ///
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fatmir Krasniqi Drejtor - Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fatmir Krasniqi 1,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
2511 Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre Primarë
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Sekondarë
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tjera
2592 Prodhimi i ambalazheve prej metalit të lehtë Tjera
2599 Prodhimi i produkteve të tjera metalike p.k.t. Tjera