GENTA DEVA B.I.

Emri i biznesit GENTA DEVA B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 71345386
Numri fiskal 601723069
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 27/12/2016
Komuna Gjakovë
Adresa Gjakovë, Bujar Roka
Telefoni 044-107-110
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 18/07/2018
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Genta Deva Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Genta Deva %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1071 Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta Primarë
4724 Tregtia me pakicë e bukës, ëmbëlsirave, produkteve prej mielli dhe produkteve prej sheqeri, në dyqane të specializuara Sekondarë