Guxim Deva B.I.

Emri i biznesit Guxim Deva B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811148841
Numri i biznesit 71292347
Numri fiskal 601648754
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 27/06/2016
Komuna Gjakovë
Adresa Gjakovë, Izet Hima
Telefoni 044-770-172
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Guxim Deva Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Guxim Deva %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë