Zenun Atashi B.I.

Emri i biznesit Zenun Atashi B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810207466
Numri i biznesit 71228053
Numri fiskal 601558656
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 18/12/2015
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Jabllanica e Leshanit
Telefoni 044-267-545
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Zenun Atashi Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Zenun Atashi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë