Sabrije A. Krasniqi B.I.

Emri i biznesit Sabrije A. Krasniqi B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810207341
Numri i biznesit 71227162
Numri fiskal 601557319
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 15/12/2015
Komuna Deçan
Adresa Deçan, , Kozhnjer
Telefoni 039 33 753 044 / 267 882
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sabrije Krasniqi Agj. i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sabrije Krasniqi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0321 Akuakultura detare Primarë
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Sekondarë