N.N.T. " Fati & Mili "
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70660105
Nr Fiskal 600465498
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 3
Data e konstituimit 2010.04.19
Data e Aplikimit 2010.04.19
Komuna Rahovec
Adresa
Telefoni 044-126-508
E-mail
Kapitali
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Enver Rexhepi Agjent i Regjistruar
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Naser Rexhepi %
Aktivitet/et
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Primarë
2363 Prodhimi i betonit të përzier, i gatshëm për përdorim Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
4729 Tregtia me pakicë e produkteve të tjera ushqimore në dyqane të specializuara Tjera