Mejreme Çerkini B.I.

Emri i biznesit Mejreme Çerkini B.I.
Emri tregtar N.T.P. " Nori "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810283169
Numri i biznesit 70263143
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 04/05/2005
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan, , Kodra e Dëshmorëve
Telefoni 044/320-715
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Mejreme Qerimi Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Mejreme Çerkini 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4619 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Primarë
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Sekondarë
4789 Tregtia me pakicë në tezga dhe tregje të mallrave të tjera Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Tjera