Valbone Rrahmani B.I.

Emri i biznesit Valbone Rrahmani B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810207242
Numri i biznesit 71226212
Numri fiskal 601556064
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 11/12/2015
Komuna Mitrovicë
Adresa Mitrovicë, Mbretëresha Teutë
Telefoni 049/500127
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valbone Rrahmani Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valbone Rrahmani 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4771 Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara Primarë
4645 Tregtia me shumicë e artikujve të parfumerisë dhe kozmetikës Sekondarë
4649 Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë shtëpiakë Tjera