DUSHKAJA GROUP SH.P.K.

Emri i biznesit DUSHKAJA GROUP SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 71112276
Numri fiskal 601186035
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 21/11/2014
Komuna Gjakovë
Adresa Gërgoc, Fazli e Kamer Nimani
Telefoni 044-620-720
E-mail ///
Kapitali 10,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Artan Nimani 10,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0111 Kultivimi i drithërave (përveç orizit), i bimëve bishtajore dhe i farërave vajore Primarë
0113 Kultivimi i perimeve, pjepërave dhe shalqirit, bimëve rrënjore dhe tuberoze Sekondarë
0147 Rritja e shpezëve Tjera
0149 Rritja e kafshëve të tjera Tjera
4632 Tregtia me shumicë e mishit dhe produkteve të tij Tjera
4634 Tregtia me shumicë e pijeve Tjera
7810 Aktivitet e agjencive të punësimit Tjera
1089 Përpunimi i produkteve të tjera ushqimore p.k.t Tjera
1107 Prodhim i pijeve freskuese; prodhimi i ujit mineral dhe ujit tjetër në shishe Tjera
3832 Rikuperimi i materialeve të klasifikuara Tjera
4616 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e tekstileve, veshjeve, gëzofit, këpucëve dhe artikujve prej lëkure Tjera
4635 Tregtia me shumicë e produkteve të duhanit Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
8121 Pastrimi i përgjithshëm i ndërtesave Tjera
0145 Rritja e deleve dhe dhive Tjera
1061 Përpunimi i produkteve të drithërave Tjera
4613 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndës së drurit dhe materialeve të ndërtimit Tjera
4618 Aktivitetet e ndërmjetësimit të specializuar për shitjen e produkteve të veçanta Tjera
4621 Tregtia me shumicë e drithërave, duhanit të papërpunuar, farërave dhe ushqimit të kafshëve Tjera
4622 Tregtia me shumicë e luleve dhe bimëve Tjera
4624 Tregtia me shumicë e lëkurave të papërpunuara, lëkurave dhe artikujve prej lëkure Tjera
4721 Tregtia me pakicë e frutave dhe perimeve në dyqane të specializuara Tjera
0141 Rritja e gjedheve për qumësht Tjera
8130 Aktivitete shërbimi të mirëmbajtjes dhe kujdesit të shesheve (mjedisit) Tjera
0162 Aktivitetet ndihmëse për prodhimet blegtorale Tjera
1039 Përpunimi dhe konservimi tjetër i frutave dhe perimeve Tjera
1101 Distilimi, rafinimi dhe kombinimi i pijeve Tjera
4617 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e mallrave ushqimore, pijeve dhe duhanit Tjera
5210 Magazinimi dhe ruajtja Tjera
0150 Fermat e përziera Tjera
1011 Përpunimi dhe konservimi i mishit Tjera
1091 Përpunimi i ushqimeve të përgatitura për kafshët e fermës Tjera
4611 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndëve të para bujqësore, kafshëve të gjalla, lëndëve të para tekstile dhe mallrave gjysmë të gatshme Tjera
4623 Tregtia me shumicë e kafshëve të gjalla Tjera
4631 Tregtia me shumicë e frutave dhe perimeve Tjera
4633 Tregtia me shumicë e produkteve të qumështit, vezëve, vajrave dhe yndyrnave të gatimit Tjera
0125 Kultivimi i frutave të tjera pemore, shkurreve dhe arrave Tjera
1032 Përpunimi i lëngut të frutave dhe perimeve Tjera
1042 Prodhimi i margarinës dhe yndyrnave të tjera të ngjashme Tjera
1051 Prodhimi i produkteve të qumështit Tjera
1103 Prodhimi i mushtit dhe verërave të tjera me bazë frutash Tjera
4614 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e makinerive, pajisjeve industriale, anijeve dhe aeroplanëve Tjera
4615 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e mobilieve, mallrave shtëpiake, pjesëve elektronike dhe hekurishteve Tjera
4619 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Tjera
4722 Tregtia me pakicë e mishit dhe produkteve të mishit në dyqane të specializuara Tjera
8010 Aktivitetet e sigurisë private Tjera