Egzon B. Musliu B.I.

Emri i biznesit Egzon B. Musliu B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811118117
Numri i biznesit 71197166
Numri fiskal 601364087
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 09/09/2015
Komuna Vushtrri
Adresa Vushtrri, Ismail Qemali
Telefoni 049-755-557
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Musliu Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Musliu %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4333 Punime për veshjen e dyshemeve dhe mureve Primarë
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Sekondarë