Ahmet Zariqi B.I.

Emri i biznesit Ahmet Zariqi B.I.
Emri tregtar N.P.SH. " Viciana "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811536806
Numri i biznesit 70953803
Numri fiskal 600513916
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 29/04/2013
Komuna Vushtrri
Adresa Druvar
Telefoni 044/ 495/ 495
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Ahmet Zariqi Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Ahmet Zariqi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 80388152 .SH.ZARIQI Vushtrri, Vushtrri

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0141 Rritja e gjedheve për qumësht Primarë
1051 Prodhimi i produkteve të qumështit Sekondarë
4633 Tregtia me shumicë e produkteve të qumështit, vezëve, vajrave dhe yndyrnave të gatimit Tjera