Emin M. Krasniqi B.I.

Emri i biznesit Emin M. Krasniqi B.I.
Emri tregtar N.T.P. " METI EK "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811114131
Numri i biznesit 70916495
Numri fiskal 600910526
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 15/01/2013
Komuna Vushtrri
Adresa Zhilivodë
Telefoni 045/ 670/ 071
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Emin Krasniqi Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Emin Krasniqi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4618 Aktivitetet e ndërmjetësimit të specializuar për shitjen e produkteve të veçanta Primarë
4611 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndëve të para bujqësore, kafshëve të gjalla, lëndëve të para tekstile dhe mallrave gjysmë të gatshme Sekondarë
4619 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Tjera