ART Style B.I.

Emri i biznesit ART Style B.I.
Emri tregtar D.P.Z. " ART Style "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811832858
Numri i biznesit 70735873
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 18/03/2011
Komuna Vushtrri
Adresa Vushtrri, Adem Jashari 57
Telefoni 045 218 920
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Maxhuni Agj.i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Arsim Maxhuni %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9602 Sallonet e floktarisë dhe trajtimet e tjera të bukurisë Primarë