Fejsal Jahiu B.I.

Emri i biznesit Fejsal Jahiu B.I.
Emri tregtar N.T.P. " ALBINA - B "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811101310
Numri i biznesit 70962764
Numri fiskal 600978433
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 30/05/2013
Komuna Viti
Adresa Viti, Tirana p.n.
Telefoni 045/248-164
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fejsal Jahiu Agj.i regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fejsal Jahiu %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4641 Tregtia me shumicë e tekstileve Primarë
4642 Tregtia me shumicë e veshjeve dhe këpucëve Sekondarë
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Tjera
4771 Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara Tjera