Sabrije Azemi B.I.

Emri i biznesit Sabrije Azemi B.I.
Emri tregtar Sallon i Ondulimit " Teuta "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810279043
Numri i biznesit 70203374
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 04/11/2004
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan, , Arbëria Nr.17
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sabrije Azemi Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sabrije Azemi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9602 Sallonet e floktarisë dhe trajtimet e tjera të bukurisë Primarë