Mehmet Shoshi B.I.

Emri i biznesit Mehmet Shoshi B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810206377
Numri i biznesit 71217280
Numri fiskal 601544126
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 12/11/2015
Komuna Gjakovë
Adresa Skivjan
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Mehmet Shoshi Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Mehmet Shoshi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Primarë
4730 Tregtia me pakicë e karburantit për automjete në dyqane të specializuar Sekondarë
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Tjera