Xhemail Ramadani B.I.

Emri i biznesit Xhemail Ramadani B.I.
Emri tregtar Tregëti Lëvizëse Xhemail Ramadani
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810275934
Numri i biznesit 70414116
Numri fiskal 600101836
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 27/02/2007
Komuna Gjilan
Adresa Malishevë, ,
Telefoni 044-322-163
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Xhemail Ramadani Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Xhemail Ramadani 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4789 Tregtia me pakicë në tezga dhe tregje të mallrave të tjera Primarë
4799 Tregtia tjetër me pakicë, jo në dyqane, tezga ose tregje Sekondarë