Lendita Berisha B.I.

Emri i biznesit Lendita Berisha B.I.
Emri tregtar D.T.P..,,Runners 2"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810273459
Numri i biznesit 70435910
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 13/06/2007
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan, Lok.11, Bujanovci
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Lendita Berisha Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Lendita Berisha 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Primarë