Adnan K. Çitaku B.I.

Emri i biznesit Adnan K. Çitaku B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811405192
Numri i biznesit 71212521
Numri fiskal 600801402
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 29/10/2015
Komuna Klinë
Adresa Klinë, Lidhja e Prizrenit
Telefoni 049/337-366
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Adnan Çitaku Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Adnan Çitaku %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5233186 AdI-L Klinë, Klinë
2 70844311 Natyra Klinë, Klinë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë
6820 Qiradhënia dhe menaxhimi i patundshmërisë personale ose të marra me qira Sekondarë
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
5630 Aktivitetet shërbyese të pijeve Tjera