Fadil Al. Shabani B.I.

Emri i biznesit Fadil Al. Shabani B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810205824
Numri i biznesit 71210979
Numri fiskal 601535670
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 26/10/2015
Komuna Pejë
Adresa Svërkë
Telefoni 044-588-337
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fadil Shabani Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fadil Shabani %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0141 Rritja e gjedheve për qumësht Primarë
0145 Rritja e deleve dhe dhive Tjera
0149 Rritja e kafshëve të tjera Tjera