Murat Mecini B.I.

Emri i biznesit Murat Mecini B.I.
Emri tregtar N.T.SH. " MECINI AA 4 "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811019886
Numri i biznesit 70985152
Numri fiskal 600868361
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 5
Data e regjistrimit 28/08/2013
Komuna Skenderaj
Adresa Skenderaj, Sheshi Adem Jashari
Telefoni 045 888 288
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Murat Mecini Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Murat Mecini %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Primarë
4677 Tregtia me shumicë e mbeturinave dhe hekurishteve Sekondarë