Xhemail Dauti B.I.

Emri i biznesit Xhemail Dauti B.I.
Emri tregtar D.P.T. ,,Loni"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810270877
Numri i biznesit 70305189
Numri fiskal 600007240
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 03/10/2005
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan, 12, 28 Nëntori
Telefoni 044/125-753
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Xhemail Dauti Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Xhemail Dauti 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Primarë
9525 Riparimi i orëve të dorës, të murit dhe argjentarisë Sekondarë