Egzon I. Morina B.I.

Emri i biznesit Egzon I. Morina B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810169179
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 29/10/2018
Komuna Prizren
Adresa Prizren, TIRANA PN
Telefoni 049/653-631
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Morina PERSON I AUTORIZUAR

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Morina %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4771 Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara Primarë
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Sekondarë
4782 Tregtia me pakicë në tezga dhe tregje të tekstileve, veshjeve dhe këpucëve Tjera
4641 Tregtia me shumicë e tekstileve Tjera
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Tjera