Mehmet Elshani B.I.

Emri i biznesit Mehmet Elshani B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811013268
Numri i biznesit 71346277
Numri fiskal 601724322
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 04/01/2017
Komuna Prizren
Adresa Prizren, ULQINIT NR.199
Telefoni 045/509-501
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Mehmet Elshani AGJENT I REGJISTRUAR

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Mehmet Elshani %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
2521 Prodhimi i radiatorëve dhe kazanëve për ngrohje qendrore Primarë