Egzon Morina B.I.

Emri i biznesit Egzon Morina B.I.
Emri tregtar N.T. "LUMISHTA"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811000091
Numri i biznesit 71004570
Numri fiskal 601036165
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 15/11/2013
Komuna Prizren
Adresa Prizren, DERVISH SALIHU 440
Telefoni 044/700-217
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Morina AGJ. REGJ.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Morina %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5038782 BARNATORE LUMISHTA Prizren, Prizren
2 5068606 NJËSIA NR.2 Malishevë, Malishevë
3 5069696 NJËSIA NR.3 Malishevë, Malishevë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Sekondarë
4773 Tregtia me pakice e artikujve farmaceutikë në dyqane të specializuara (Barnatore) Tjera