Valbonë Gashi B.I.

Emri i biznesit Valbonë Gashi B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810205402
Numri i biznesit 71208214
Numri fiskal 601531751
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 16/10/2015
Komuna Klinë
Adresa Klinë, Lidhja e Prizrenit
Telefoni 044/617-906
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valbonë Gashi Agjente e regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valbonë Gashi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9200 Aktivitetet e lojërave të fatit dhe basteve Primarë