Egzon Mushkolaj B.I.

Emri i biznesit Egzon Mushkolaj B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810205353
Numri i biznesit 71207897
Numri fiskal 601531347
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 15/10/2015
Komuna Deçan
Adresa Deçan, UÇK
Telefoni 044/372-175
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Mushkolaj Agj.i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Mushkolaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4799 Tregtia tjetër me pakicë, jo në dyqane, tezga ose tregje Primarë
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Sekondarë
4759 Tregtia me pakicë e mobilieve, pajisjeve të ndriçimit dhe artikujve të tjerë shtëpiakë, në dyqane të specializuara Tjera
1623 Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese Tjera
4615 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e mobilieve, mallrave shtëpiake, pjesëve elektronike dhe hekurishteve Tjera