Olti Metal B.I.

Emri i biznesit Olti Metal B.I.
Emri tregtar N.P.T. " Olti Metal "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 70588064
Numri fiskal 600125183
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 11/06/2009
Komuna Prizren
Adresa Prizren, Dardania p.n.
Telefoni 044-115-058
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 06/09/2010
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fejsal Sylejmani Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fejsal Sylejmani %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Primarë
4672 Tregtia me shumicë e metaleve dhe mineraleve Tjera