Autoparkingu Junior - 5 B.I.

Emri i biznesit Autoparkingu Junior - 5 B.I.
Emri tregtar Autoparkingu " Junior - 5 "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 70550385
Numri fiskal 600121008
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 19/01/2009
Komuna Prizren
Adresa Prizren, Rifat Krasniqi 65
Telefoni 044 190 383
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 10/11/2014
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fejsal Behluli Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fejsal Behluli %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9609 Aktivitetet e tjera p.k.t. Primarë
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Tjera