Arsim Shehu B.I.

Emri i biznesit Arsim Shehu B.I.
Emri tregtar D.P.Z. "Qehaja-1"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810978306
Numri i biznesit 70529297
Numri fiskal 600105177
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 07/10/2008
Komuna Prizren
Adresa Prizren, Ismet Jashari Kumanova 181
Telefoni ska
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Shehu Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Arsim Shehu %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4622 Tregtia me shumicë e luleve dhe bimëve Primarë
4632 Tregtia me shumicë e mishit dhe produkteve të tij Tjera