FILMNATION SH.P.K.

Emri i biznesit FILMNATION SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810085052
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 15/01/2018
Komuna Prizren
Adresa Prizren, ADEM JASHARI PN ( KOMPLEKSI ARTIZANATET)
Telefoni 045/624-462
E-mail ///
Kapitali 10,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Mehmet Elshani AGJENT I REGJISTRUAR

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Kristijan Lekaj 5,000.00€ 50.00%
Mehmet Elshani 5,000.00€ 50.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5171695 NJESIA NR.1 Prishtinë, Prishtinë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5920 Incizimi i zërit dhe aktivitetet e publikimit të muzikës Primarë
1820 Riprodhimi i mediave të incizuara Sekondarë
7311 Agjencitë për publicitet Tjera
7021 Marrëdhëniet me publikun dhe aktivitetet e komunikimit Tjera
6110 Aktivitetet e telekomunikimit kabllor Tjera
4763 Tregtia me pakicë e incizimeve muzikore dhe videove, në dyqane të specializuara Tjera
7312 Publiciteti përmes mediave Tjera
9001 Shfaqjet artistike Tjera
9002 Aktivitetet mbështetëse për shfaqje artistike Tjera
7410 Aktivitetet e specializuara të dizajnit Tjera
9003 Krijimtaria artistike Tjera
6120 Aktivitete të telekomunikimit pa tela (wireless) Tjera
6190 Aktivitetet e tjera të telekomunikimit Tjera