3 N Construction SH.P.K.

Emri i biznesit 3 N Construction SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810973489
Numri i biznesit 71196771
Numri fiskal 601354476
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 08/09/2015
Komuna Prizren
Adresa Prizren, William Woker, Nr.8
Telefoni 044-525-111
E-mail ///
Kapitali 400,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Guxim Grabovci Drejtor Ekzekutiv - Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Grabovci 100,000.00€ 25.00%
Guxim Grabovci 100,000.00€ 25.00%
Ngadhnjim Grabovci 100,000.00€ 25.00%
Nazmi Grabovci 100,000.00€ 25.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Primarë
4110 Zhvillimi i projekteve të ndërtimit Sekondarë
4213 Ndërtimi i urave dhe tuneleve Tjera
4222 Ndërtimi i projekteve të shërbimeve publike për energji elektrike dhe telekomunikime Tjera
4329 Instalime të tjera ndërtimore Tjera
4339 Përfundimi dhe finalizimi i punëve të tjera të ndërtesave Tjera
4321 Instalime elektrike Tjera
4331 Punime suvatimi Tjera
4333 Punime për veshjen e dyshemeve dhe mureve Tjera
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tjera
4291 Ndërtimi i projekteve të ujit Tjera
4312 Përgatitja e vendpunishtes Tjera
4322 Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Tjera
4334 Lyerja dhe vendosja e xhamave Tjera
4299 Ndërtimi i projekteve të tjera të ndërtimit civil p.k.t. Tjera
4332 Punime montimi nga druri dhe materiale të tjera Tjera
4391 Punimet e kulmit (çatisë) Tjera
4311 Demolimi i objekteve Tjera
4211 Ndërtimi i rrugëve dhe autostradave Tjera
4221 Ndërtimi i projekteve të tubacioneve dhe kanalizimeve Tjera