N.T.SH. REKORD B.I.

Emri i biznesit N.T.SH. REKORD B.I.
Emri tregtar Nderrmarje Tregtare Sherbyese Export - Import
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 80481659
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 4
Data e regjistrimit 17/08/2001
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan, 37A, Arbëria
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Jusuf Mustafa Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Jusuf Mustafa %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Primarë