FADIL BLAKAJ B.I.

Emri i biznesit FADIL BLAKAJ B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811593070
Numri i biznesit 71203166
Numri fiskal 601525572
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 02/10/2015
Komuna Istog
Adresa Kovragë, Podguri
Telefoni 044/252 435
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fadil Blakaj Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fadil Blakaj 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5146011 NJËSIA ZOGU Istog, Kovragë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë
4730 Tregtia me pakicë e karburantit për automjete në dyqane të specializuar Sekondarë
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Tjera
4721 Tregtia me pakicë e frutave dhe perimeve në dyqane të specializuara Tjera
4621 Tregtia me shumicë e drithërave, duhanit të papërpunuar, farërave dhe ushqimit të kafshëve Tjera
4675 Tregtia me shumicë e produkteve kimike Tjera