Valbone M. Berisha B.I.

Emri i biznesit Valbone M. Berisha B.I.
Emri tregtar N.T.P. " DELICIA "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811515967
Numri i biznesit 71170667
Numri fiskal 601270052
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 05/06/2015
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Hajrullah Abdullahu, Nr.25
Telefoni 049/220-406
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fatmire Burani Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valbone Berisha %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 70109283 DPTBeni Prishtinë, Prishtinë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1082 Prodhimi i kakaos, çokollatës dhe ëmbëlsirave Primarë
4724 Tregtia me pakicë e bukës, ëmbëlsirave, produkteve prej mielli dhe produkteve prej sheqeri, në dyqane të specializuara Sekondarë