Haxhi Hysenaj B.I.

Emri i biznesit Haxhi Hysenaj B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810204694
Numri i biznesit 71202526
Numri fiskal 601524780
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 01/10/2015
Komuna Deçan
Adresa Lebushë
Telefoni 044/267-526
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Haxhi Hysenaj Agj. i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Haxhi Hysenaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Sekondarë