Emin H. Krasniqi B.I.

Emri i biznesit Emin H. Krasniqi B.I.
Emri tregtar N.T.P. " ALBANIKOS "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810938847
Numri i biznesit 71038750
Numri fiskal 601084180
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 10/03/2014
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Zona Industriale
Telefoni 044 300 442
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Emin Krasniqi Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Emin Krasniqi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
8542 Arsimi i lartë Primarë
8532 Arsimi i mesëm teknik dhe profesional Sekondarë
6611 Administrimi i tregjeve financiare Tjera
6619 Aktivitet e tjera ndihmëse për shërbimet financiare, përveç financimit të sigurimit dhe fondeve pensionale Tjera
6831 Agjencitë e patundshmërive Tjera