Visar G. Berisha B.I.

Emri i biznesit Visar G. Berisha B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810204579
Numri i biznesit 71200728
Numri fiskal 601513494
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 25/09/2015
Komuna Klinë
Adresa Dollovë, ,
Telefoni 044/ 241 897
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Berisha Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Berisha 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5129362 Njesia Nr.1 Klinë, Zajm

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4941 Transporti rrugor i mallrave Primarë
2361 Prodhimi i produkteve prej betonit për qëllime ndërtimi Sekondarë
2369 Prodhimi i artikujve të tjerë prej betonit, llaçit dhe çimentos Tjera