Sabrije Rahimi B.I.

Emri i biznesit Sabrije Rahimi B.I.
Emri tregtar N.T.P. " Vullneti "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810264143
Numri i biznesit 80385307
Numri fiskal 600376166
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 18/01/2001
Komuna Gjilan
Adresa Malishevë
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sabrije Rahimi Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sabrije Rahimi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0113 Kultivimi i perimeve, pjepërave dhe shalqirit, bimëve rrënjore dhe tuberoze Primarë
4789 Tregtia me pakicë në tezga dhe tregje të mallrave të tjera Tjera
8130 Aktivitete shërbimi të mirëmbajtjes dhe kujdesit të shesheve (mjedisit) Tjera