Arsim Fetahi B.I.

Emri i biznesit Arsim Fetahi B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810204529
Numri i biznesit 71199134
Numri fiskal 601492234
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 17/09/2015
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Besnik Lajqi
Telefoni 049-219-208
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Fetahi Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Arsim Fetahi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1071 Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta Primarë
4724 Tregtia me pakicë e bukës, ëmbëlsirave, produkteve prej mielli dhe produkteve prej sheqeri, në dyqane të specializuara Tjera
1072 Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar Tjera